.

Karijera

Imperial d.d. nudi posao na otoku Rabu u ugostiteljskoj, hotelijerskoj i drugim strukama, a oglase za zaposlenja objavljujemo na ovoj stranici.

Zahvaljujući profesionalnosti, stručnosti i gostoljubivosti našeg osoblja, Imperial d.d. je danas jedna od vodećih hotelskih tvrtki u Hrvatskoj. Prednost i prepoznatljivost u hotelijerstvu u odnosu na konkurenciju jesu vrhunski ugostiteljski zaposlenici koji se kontinuirano usavršavaju i razvijaju svoje karijere s ciljem povećanja stručnog znanja i razvijanja profesionalnih i tehničkih vještina. Kvaliteti pridonosi i tradicija bavljenja turizmom koja je na Rabu duga više od 120 godina, a u samom poduzeću Imperial više od 50.

Strategija ljudskih potencijala uključuje upravljanje, vođenje i podržavanje korporativne vizije i misije, kako bismo bili vodeći u smislu poželjnog i atraktivnog poslodavca. Zaposlenicima nudimo atraktivne mogućnosti za kontinuirano profesionalno napredovanje kroz brojne razvojne programe. 

Sukladno potrebama za stručnim usavršavanjem u Imperialu razvijamo plan edukacije u okviru kojeg organiziramo različite oblike profesionalnog i osobnog razvoja. Naš je krajnji cilj povećati sveukupnu kvalitetu usluge prema gostu, kao i kreirati motivirajuću atmosferu rada za svakog našeg zaposlenika.

Razvijamo dobru suradnju sa školama, fakultetima i ostalim obrazovnim institucijama u Hrvatskoj s ciljem pružanja mogućnosti mladim ljudima da se kroz praktičnu nastavu i rad te pripravnički staž upoznaju s poslovanjem Imperiala.

Njegujemo poticajnu korporativnu kulturu koja omogućuje kontinuirano učenje i rast te stavlja zaposlenike i goste na prvo mjesto.

Sve to prepoznaju i naši sezonski zaposlenici te nam se njih gotovo 70 % svake godine i vraća.

Steknite radno iskustvo u kompaniji iza koje stoji već više od pola stoljeća uspješnog rada i postanite dio naše profesionalne obitelji, javite nam se!

 

Služba ljudskih potencijala
Jurja Barakovića 2, 51280 Rab
T: 051/667-716, T: 051/667-714
E: ljudski.potencijali@imperial.hr

NAGRADNA IGRA
OSVOJITE SEDMODNEVNI BORAVAK

20.04. do 31.12.2018.

Nagradni fond:

5x sedmodnevni boravak

u jednom od objekata (hoteli, apartmani, kampovi) Priređivača ili u jednom od objekata (hoteli, apartmani, kampovi) društva Valamar Riviera d.d. iz Poreča