.

Povijest

Spajanjem triju manjih ugostiteljska poduzeća 1965. godine osnovana je tvrtka Imperial.

To je razdoblje popraćeno s gotovo čudesnim učincima na ekonomskom, socijalnom i demografskom planu, što osnivanju Tvrtke daje povijesnu dimenziju u razvoju otoka i šire regije, a posebno turističkog razvoja.

Imperial je od svog postojanja bio i ostao glavni nositelj turističkog razvoja otoka Raba, a njegov je strateški cilj povećanje kvalitete usluga i konkurentnosti uz ulaganje u djelatnike, proizvode i destinaciju.

Pored kontinuiranog ulaganja u svoje objekte i sadržaje, kroz društveno odgovorno poslovanje Imperial sudjeluje u organizaciji i financiranju kulturnih i zabavnih manifestacija, u razvoju sporta i radu udruga i velikom doprinosu u promociji destinacije.

U svom sastavu Imperial danas ima četiri hotela, dva turistička naselja i dva auto kampa, odnosno ukupni osnovni kapacitet za 7.400 turista.

Od kraja 2016. godine, nakon uspješno provedene privatizacije, Imperial je pod upravljanjem Valamar Riviere i Allianz ZB d.o.o., što je dodatna garancija dugoročnog razvoja Imperiala i otoka Raba.

NAGRADNA IGRA
OSVOJITE SEDMODNEVNI BORAVAK

20.04. do 31.12.2018.

Nagradni fond:

5x sedmodnevni boravak

u jednom od objekata (hoteli, apartmani, kampovi) Priređivača ili u jednom od objekata (hoteli, apartmani, kampovi) društva Valamar Riviera d.d. iz Poreča